30/5/11

Τελικά οι μικρές στιγμές είναι αυτές που αξίζουν


Τελικά ορισμένα συναισθήματα στη ζωή σου δημιουρόυνται από πραγματα που δεν το περιμένεις ή από καταστάσεις που είναι δίπλα σου και απλά δεν τις αντιλαμβανόμαστε. Όμως όταν φύγουν μακρία μας αυτοί οι άνθρωποι και καταλάβουμε ότι αυτοί πραγματικά νοιάζωνταν πάρα πολύ για μας όσο και αν δεν το είχαμε εμέις καταλάβει, είναι πλεόν αργά.
Με αφορμή ένα τέτοιο περιστατικό πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το άρθρο θέλωντας και τώρα έστω και αν είναι πολύ αργά πλέον να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος πλέον δεν είναι κοντά μας. Θέλω να τον ευχαριστίσω για αυτό το ενδιαφέρον αν και είχα να τον δω αρκετό καιρο πραγματικά νοιζόταν για μένα ακόμα και πάνω σε πολύ κρίσιμες στιγμές της ζωής της.
Πλέον είναι αργά για να μπορέσω κάπως να την ευχαρισίσω και γιαυτό επειδή οι μικρές στιγμές στη ζωή και ορισμένα πράγματα δεν ξαναγυρίζουν είμαι πεπισμένος πλέον ότι πρέπει ν ζούμε όσο ποιο έντονα γίνεται την ζωή μας νοιάζωντας όμως για τους ανθρώπους που ειναι κοντά μας και νοιάζωνται για μας....


Καλό ταξίδι και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...