12/9/11

Πάει και αυτό το καλοκαιρι....


Όπως και τόσα καλοκαίρια, πάει και αυτό εδώ. Εντάξει σίγουρα ήταν ένα ιδιόμορφο καλοκαίρι κυρίως λόγω των μαθημάτων προετοιμασίας για τις πανελλήνιες. Πράγμα που πέρα από τις ώρες των μαθημάτων απαιτούσε ακόμα περισσότερες ώρες διαβάσματος στο σπίτι.
Αλλά εντάξει δεν νομίζω ότι έχει σημασία τόσο τα μαθήματα που είχα το καλοκαίρι αλλά το πως πέρασα , το τι έκανα, το τι έμαθα και γενικά οι εμπειρίες που μου έμειναν, για όλα αυτά θέλησα να γράψω.
Το κάθε τι σου αφήνει μια ξεχωριστή γεύση έτσι και αυτό το καλοκαίρι ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα, υπήρξαν στιγμές εξαιρετικές που με γέμισαν χαρά και είναι αυτές οι μικρές στιγμές που μετά τον χειμώνα θυμάσαι και σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις. Όμως, και οι στιγμές που δεν ήταν ευχάριστες για πολλούς και διάφορους λόγους μου έμαθαν πράγματα.
Πάντως πιστεύω ότι ήταν ένα αρκετά καλό καλοκαίρι το οποίο έζησα, έμαθα από αυτό και συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα γίνεται να είναι πάντα όπως τα θέλουμε αλλά σημασία έχει να ζούμε την κάθε στιγμή, να κρατάμε μόνο τα θετικά της στοιχεία και ότι μας πλήγωσε να μάθουμε από αυτό ώστε να μην μας ξαναπληγώσει.
Κάπου εδώ νομίζω ότι μπορώ να κλείσω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους κάνατε αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό με την παρουσία σας :)!

Ευχαριστώ!
Και άντε καλή σχολική χρονιά!

http://www.youtube.com/watch?v=SG8J7PdbXqc

Δεν υπάρχουν σχόλια: